Підтримка біологічних процесів в ґрунті у себе на грядках

Чому?

Ґрунт з непорушеними біологічними процесами – це основа корисних для здоров’я, високоякісних злакових культур, фруктів та овочів. Якість майже всіх наших харчових продуктів безпосередньо залежить від хорошого стану ґрунту.

Як?

Для забезпечення хорошого стану ґрунту необхідне правильне землеробство. Це означає, що потрібно підживлювати рослини і сам ґрунт.

Використовуйте органічні добрива (наприклад, сидерати або компост).

Обробляйте землю, по можливості, з мінімальним порушенням ґрунту (мульчування і пряме висівання).

Уникайте ущільнення ґрунту, підтримуйте його рихлість (пористість) і вологість. Не ходіть по грядках після поливу.