У HiPP ми використовуємо лише органічне м’ясо індички з кваліфікованих фермерських господарств. Органічні індики вільного вигулу вирощуються відповідно до вимог HiPP, які набагато суворіші, ніж цього вимагає Регламент ЄС про органічне землеробство та тваринництво. Наприклад, ми не обрізаємо дзьоби нашим індикам, і робимо все можливе, щоб вони могли поводитися згідно їх природної соціальної поведінки. Спеціальні вимоги до виробників також передбачають, що наші індички повинні провести принаймні третину свого життя на свіжому повітрі.
Місця, де вони можуть вільно пересуватися, дуже різноманітні: там ростуть місцеві рослини, також є дерев’яні споруди, що надають можливість природньо допитливим тваринам багато досліджувати. Всякий раз, коли погода недостатньо хороша, щоб розгулювати пасовищами, індички мають доступ до критих територій назовні. Це закладено в наших Правилах органічного землеробства та тваринництва HiPP.
Важлива частина наших органічних методів вирощування птиці - це годування індичок свіжою конюшиною, оскільки вона містить важливі поживні речовини. Звичайно ж, наші корми на основі зернових виробляються на комбікормових комбінатах, що контролюються HiPP. Органічне фермерство вимагає великих зусиль, але ми переконані, що воно того варте.