Органічне вирощування овочів та моркви

Понад 60 років HiPP віддано займається вирощуванням органічних овочів. Сьогодні ми ділимося досвідом, накопиченим за цей час, з нашими постачальниками. HiPP надає фермерам-партнерам поради щодо всіх етапів виробничого процесу - від підбору правильних полів та насіння, до вирощування та збору врожаю. З метою попередження захворювань та розмноження шкідників, наші органічні фермери дотримуються добре збалансованої системи зміни посівних. Це також гарантує, що наші ґрунти не будуть виснажуватись, оскільки щорічно на них висаджуються різні культури. Здорові, необроблені ґрунти є основою для чудової сировини, яку ми використовуємо в нашій продукції. Вони гарантують, що ми отримуємо продукцію найвищої якості, яка є настільки якісною, щоб бути більше, ніж органічна.

Вирощування органічної моркви HiPP

Для вирощування органічної моркви необхідні, насамперед, здорові та родючі ґрунти. Насіння, спеціально відбирається нашими експертами, його не піддають хімічній обробці та воно не є генетично модифікованим. Для того, щоб наші ґрунти та культури були здоровими, ми в HiPP, саджаємо свою органічну моркву на одному полі лише через кожні шість-сім років. В проміжку цього періоду, наші фермери саджають зернові, картоплю або конюшину. Бур’яни обробляють традиційним способом, тобто, прибирають вручну. Працюючи за цими принципами, ми робимо важливий внесок у захист навколишнього середовища.

Перш ніж наша, зібрана вручну, морква, зможе називатись «органічною морквою HiPP», ми проводимо численні тести у нашій власній лабораторії, яка перевіряє  сировину на понад 1200 можливих залишків шкідливих речовин. Це набагато більше, ніж передбачено законом про органічне вирощування. Наш власний сорт, HiPP "Dulcis", особливо м'який і тому ідеально підходить для чутливих смакових рецепторів немовлят.